Schrijf je nu in voor de Summerclass webinar Apengedrag in Bedrijf en ontdek hoe je apengedrag in jouw bedrijf op een natuurlijke manier in de gewenste menselijke richting kunt sturen.

Tijdens deze live webinar krijg je een introductie in het sociale gedrag van apen. Je ontdekt hoe de leiders van verschillende soorten mensapen hun groep leiden en hoe uiteenlopend deze manieren zijn. Je ontdekt de betekenis en het nut van vlooigedrag. En hoe gaan apen eigenlijk om met conflictsituaties? Ook daarin verschillen de apen nogal van aanpak.

Achter de schermen - webinar

Een introductie die concrete handvatten biedt om direct mee aan de slag te gaan. Bewust worden als vertrekpunt om anders naar gedrag te kijken.

Niets menselijks is de apen vreemd. Ontdek het in de live webinar. Schrijf je nu in…

Voor wie?

Deze webinar is gericht op ondernemers met en zonder personeel en op directie- en MT-leden die nieuwsgierig zijn naar wat zij nou van apen zouden kunnen leren over het aansturen van gedrag.

Investeer in jezelf

Deelname kost eenmalig €35,00 ex 21% btw.  Na ontvangst van de betaling via iDeal is je inschrijving definitief. Je ontvangt dan automatisch een bevestiging, inclusief de unieke en persoonlijke toegangscode tot het webinar op de door jou gekozen datum.

Vragen

Tijdens de webinar is er de mogelijkheid om live vragen te stellen via een chat. Tijdens de webinar zal ik op deze vragen ingaan.

0Dagen0Uren0Minuten