Partners

Bewust Zoo biedt lezingen, masterclasses en gedragsobservaties op de werkvloer. Niet alleen doet u hierdoor nieuwe inzichten op in gedrag. Deze nieuwe inzichten vormen tevens een nieuw vertrekpunt om succesvol te werken aan het creëren van vertrouwen en betrokkenheid binnen uw bedrijf of organisatie. Een goede investering in duurzame inzetbaarheid en gemotiveerde collega’s.

Doorpakken

Om na het kijken naar het gedrag van apen de vertaling te maken naar de gewenste situatie binnen uw bedrijf of organisatie, heeft Bewust Zoo een aantal partners die u daarbij graag adviseren en/of begeleiden.

 

Lian Gebhardt – Verbetering van teamperformance en -management

Om organisaties en teams op een hoger plan te brengen, is voor mij de samenwerking en motivatie van mensen de basis voor resultaat en groei. In een groeiende en veranderende markt, support en begeleid ik succesvol organisaties om zowel mens als organisatie op een hoger plan te brengen. Van goed naar beter!

Meer weten over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken om verder met elkaar te sparren over de doelstellingen en ambities van en met de mensen/teams? Bel gerust voor een oriënterend gesprek met Lian Gebhardt: 06-46406853

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/lian-gebhardt

Foto Lian GebhardtLogo TTI certificatie

Lian Gebhardt: Interim commercieel manager/ coach Gecertificeerd TSI consultant Gedrag en Drijfveren