Over Daniel Seesink – Bewust Zoo

 

Daniel Seesink

Daniel Seesink bij de apen in DierenPark Amersfoort

welkom

Het gedrag van apen vormt een onuitputtelijke inspiratiebron om het gedrag van mensen aan te spiegelen. En dat is precies wat ik in mijn lezingen en masterclasses doe. Aan de hand van sprekende (voor)beelden neem ik mijn gasten mee in de wereld van chimpansees, gorilla’s en bonobo’s. Daarnaast adviseer ik het midden- en hoger management van bedrijven en overheden bij de praktische toepassing van de verkregen inzichten over gedrag. Zo is Bewust Zoo succesvol in verandertrajecten bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Dit alles vanuit mijn eigen fascinatie voor de overeenkomsten tussen het gedrag van apen en het intermenselijk gedrag. Een fascinatie die ik graag met u wil delen.

 

Daniel Seesink – Bewust zoo

Daniel Seesink heeft sinds hij kan praten bijzondere interesse in gedrag van mensen en dieren. Hij begint zijn loopbaan als docent biologie in het voortgezet onderwijs. Na vijf jaar gooit hij het roer om en gaat aan de slag als medisch accountmanager bij multinationals MSD en Actelion Pharmaceuticals. Daniel doet ervaring op als sales- en partnermanager (lid MT) bij RadioAccess, een bedrijf in private-GSM-technologie. Rode draad in zijn werk is adviserend verkopen, waarbij het op een natuurlijke manier aansturen van gedrag een belangrijke rol speelt.

In 2013 besluit Daniel om zijn gedragskennis en werkervaring te verenigen. Als zelfstandig spreker en in-company observator van gedrag laat hij leidinggevenden onder de naam Bewust Zoo zien wat zij over zichzelf kunnen leren van apen en hoe zij op een meer natuurlijke manier gedrag kunnen sturen.

 

Als je het gedrag van apen begrijpt, kijk je anders naar jezelf (Daniel Seesink)

 

PartnerS

  • Speakers Academy. Ga voor reserveringen of info over mijn lezingen naar Speakers Academy.
  • DierenPark Amersfoort (www.dierenparkamersfoort.nl). Dit prachtig gelegen en origineel ingerichte dierenpark vormt het decor voor de masterclasses. DierenPark Amersfoort beschikt over een mooie groep chimpansees, mantelbavianen en Japanse makaken. Altijd iets te beleven.
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen (www.ouwehand.nl). Aan de voet van de Grebbeberg ligt een park, dat zich telkens weer vernieuwd. Zo komen in mei 2020 de bonobo’s hun intrek nemen, naast de gorilla’s en orang oetans.
  • Diergaarde Blijdorp (www.diergaardeblijdorp.nl). Midden in de stad Rotterdam ligt deze monumentale diergaarde met haar wereldbekende inwoner Bokito, de gorilla zilverrug die toeziet op de veiligheid van zijn familie.
  • More Balls Than Most (www.moreballs.com). Een bijzonder creatieve club mensen die met hun actieve workshops aanzetten tot samenwerken, het tonen van leiderschap en ander menselijk gedrag. Gedrag dat ik observeer, vastleg en terugkoppel.

Mijn lezingen en masterclasses kunnen ook via deze partners worden geboekt. Bezoek hun websites en informeer naar de mogelijkheden voor een compleet verzorgd arrangement.

Kijk hier om te ontdekken op welke manieren u kunt doorpakken na het kijken naar apengedrag.

 

CRKBO registratie

CRKBO geregistreerd docent

Daniel Seesink is geregistreerd docent in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO, www.crkbo.nl).

 

Algemene voorwaarden

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te lezen, te printen of als PDF te downloaden.