Over Daniel Seesink – Bewust Zoo

 

Daniel Seesink

Daniel Seesink bij de apen in DierenPark Amersfoort

welkom

Het gedrag van apen vormt een onuitputtelijke inspiratiebron om het gedrag van mensen aan te spiegelen. En dat is precies wat ik in mijn lezingen en masterclasses doe. Aan de hand van sprekende (voor)beelden neem ik mijn gasten mee in de wereld van chimpansees, gorilla’s en bonobo’s. Daarnaast adviseer ik het midden- en hoger management van bedrijven en overheden bij de praktische toepassing van de verkregen inzichten over gedrag. Zo is Bewust Zoo succesvol in verandertrajecten bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Dit alles vanuit mijn eigen fascinatie voor de overeenkomsten tussen het gedrag van apen en het intermenselijk gedrag. Een fascinatie die ik graag met u wil delen.

 

Daniel Seesink – Bewust zoo

Daniel Seesink heeft sinds hij kan praten bijzondere interesse in gedrag van mensen en dieren. Hij begint zijn loopbaan als docent biologie in het voortgezet onderwijs. Na vijf jaar gooit hij het roer om en gaat aan de slag als medisch accountmanager bij multinationals MSD en Actelion Pharmaceuticals Nederland. Daniel doet ervaring op als sales- en partnermanager (lid MT) bij RadioAccess, een bedrijf in private-GSM-technologie. Rode draad in zijn werk is adviserend verkopen, waarbij het op een natuurlijke manier aansturen van gedrag een belangrijke rol speelt.

In 2013 besluit Daniel om zijn gedragskennis en werkervaring te verenigen. Als zelfstandig spreker en in-company observator van gedrag laat hij leidinggevenden onder de naam Bewust Zoo zien wat zij over zichzelf kunnen leren van apen en hoe zij op een meer natuurlijke manier gedrag kunnen sturen.

 

Als je het gedrag van apen begrijpt, kijk je anders naar jezelf (Daniel Seesink)

 

PartnerS

  • DierenPark Amersfoort (www.dierenparkamersfoort.nl). Dit prachtig gelegen en origineel ingerichte dierenpark vormt het decor voor de masterclasses. DierenPark Amersfoort beschikt over een mooie groep chimpansees, bavianen en Japanse makaken. Altijd iets te beleven.
  • Speakers Academy. Ga voor reserveringen of info over mijn lezingen naar www.speakersacademy.nl.
  • MNMSC. Onder de noemer Natuurlijk Zakendoen verzorgen Mischa van Doorn (coach bedrijfsstrategie bij MNMSC) en Daniel Seesink in DierenPark Amersfoort masterclasses over natuurlijk groeien.

 

CRKBO registratie

CRKBO geregistreerd docent

Daniel Seesink is geregistreerd docent in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO, www.crkbo.nl). Hogescholen en universiteiten ontvangen desgewenst facturen zonder btw.

 

Algemene voorwaarden

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te lezen, te printen of als PDF te downloaden.