Opslagtanks 2016 – lezing

Download PDF

Op 10 november 2016 verzorgt Daniel Seesink van Bewust Zoo! een lezing tijdens de tweedaagse IIR-conferentie Opslagtanks, georganiseerd door IIR – Experts in Conferenties en Trainingen.

Veilig gedrag bij opslagtanks

In deze lezing wordt ingegaan op de basis van ons gedrag, bekeken vanuit de biologie. Het gedrag van apen staat daarbij centraal. Via sprekende beelden wordt een kijkje gegeven in de mechanismen die het mogelijk maken veilig op te groeien in een sociale groep. Je bewust zijn van deze basismechanismen is de eerste stap richting aanpassen aan veranderende omstandigheden. Maar hoe de omstandigheden ook veranderen, veiligheid staat altijd bovenaan. Leiderschap speelt daarin een belangrijke rol. Wat wij over leiderschap kunnen leren van apen, komt uitgebreid aan de orde in deze lezing.

Opslagtanks 2016

De tweedaagse IIR-conferentie Opslagtanks is al 25 jaar hét toonaangevende event voor alle bedrijven in België en Nederland die met opslagtanks werken. Kom meer te weten over PGS29, contracten, de rol van VOTOB als branchevereniging en veilig gedrag.