Natuurlijk Groeien – masterclass gedrag – 29 maart 2018

Download PDF
Chimpansees vlooien elkaar

Alfaman Mike wordt gevlooid door Karibuna

Is jouw bedrijf in de afgelopen twee jaar verdubbeld in omzet, winst en/of medewerkers? Of ben je hard op weg om dit in de komende twee jaar te gaan bereiken? Dan is deze masterclass Natuurlijk Groeien precies wat je zoekt. De masterclass Natuurlijk Groeien geeft nieuwe inzichten waarmee je de groeifases van jouw bedrijf maximaal kunt benutten door zowel organisatorisch als op het vlak van gedrag slimme en verantwoorde keuzes te maken.

Gedrag van apen

Waar loop je als groeiende ondernemer/onderneming tegenaan? Op verschillende terreinen wordt van je verwacht dat je beslissingen neemt om ook in de toekomst een gezond en sterk bedrijf te hebben. Natuurlijk Zakendoen, een samenwerkingsverband tussen MNMSC (Mischa van Doorn) en Bewust Zoo (Daniel Seesink) geeft tijdens de masterclass Natuurlijk Groeien op een zeer verhelderende wijze inzicht in de typische aspecten die horen bij de verschillende fases die je als groeiend bedrijf doorloopt. Aan de hand van het gedrag van apen en aan de hand van een doordacht groeimodel komen de belangrijkse zaken aan bod. Door de verrassende combinatie van kijken naar apen en het bespreken van universele groeipatronen krijg je nieuwe inzichten die het mogeljik maken de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Daardoor wordt het mogelijk om doelen beter te formuleren en gerichter keuzes te maken die de groei van je bedrijf ten goede komen.

Inclusief

  • Dagentree DierenPark Amersfoort
  • Ontvangst met lunch
  • Koffie/thee
  • Materialen
  • Bewijs van deelname aan de masterclass
  • Bezoek aan de apen
  • Groeiplan
  • Uitrijkaart parkeerterrein

Datum en lokatie

Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen op 29 maart 2018 in DierenPark Amersfoort (Barchman Wuytierslaan 224).

Aanmelden Natuurlijk groeien

Deelname vraagt een investering van ‚ā¨ 95,- excl. btw. per persoon.

Stuur een e-mail naar info@bewustzoo.nl om je aan te melden. Vermeld daarin met hoeveel personen je wilt deelnemen en ten behoeve van de administratie het factuuradres. Je ontvangt dan een bevestiging van deelname, praktische informatie over de masterclass en de factuur in de mail.