Groei – Natuurlijk Zakendoen

Natuurlijk Zakendoen - Groei

GROEI

Natuurlijk Zakendoen is een samenwerkingsverband tussen Daniel Seesink van Bewust Zoo en Mischa van Doorn van MnMsc. Natuurlijk Zakendoen begeleidt MKB’ers zowel op het gebied van gedrag als op het gebied van bedrijfsstrategie tijdens de groeiperiode van hun onderneming. Een unieke combinatie die inzicht geeft in de kans van slagen van een gekozen strategie door hierin niet alleen te kijken naar de haalbaarheid van doelstellingen, maar ook naar het daarvoor benodigde gedrag.

Versterk je bedrijf

Specifiek voor de MKB-ondernemer hebben wij deze samenwerking opgezet. Met specifieke masterclasses leer jij hoe je optimaal samenwerkt met de collega’s binnen het Management Team, en hoe je je medewerkers effectief inzet. Zo maak je je organisatie sterker.

Je investering betaalt zich terug

Wij helpen je aan een degelijke basis, waarmee jij goed uit de voeten kunt. Daar kun jij zelfstandig op verder bouwen. Uiteindelijk creëer je zo een werkomgeving waar medewerkers goed bij gedijen.

Een (H)echt team

Je leert positief samen te werken, je mensen te motiveren en echt leiding te geven. De groep mensen die in je bedrijf werkt, wordt zo een echt team: iedereen weet wat hij of zij moet doen, en wat de speelruimte is.

Minder stress, meer ruimte

Met een goed team om je heen, ben jij minder tijd kwijt aan overleggen. En minder energie aan ergernis en corrigeren. Dat geldt bovendien niet alleen voor jou, maar voor iedereen in je organisatie.

Goede werksfeer, minder verzuim

Een grote bonus is dat een goede werksfeer ook zorgt voor minder ziekteverzuim. Het houdt mensen gemotiveerder en gezonder. Dat betekent dat de inzetbaarheid van medewerkers groeit. En ook dat levert rust en ruimte op.

Ondernemerschap en vakmanschap gaan hand in hand

Je zult ontdekken dat vakmanschap en ondernemerschap elkaar niet hoeven te bijten. Goed ondernemerschap complementeert en versterkt je inhoudelijke werk.

De natuur als uitgangspunt

Zowel Mischa als Daniel kijken naar bedrijven vanuit een natuurlijk perspectief. Groei brengt namelijk aspecten met zich mee die universeel zijn en in de basis te herleiden naar natuurlijke (basis)behoeften en -principes. Zo kijkt Mischa naar een groeiend bedrijf vanuit de groeifases die een opgroeiend kind kent. Daniel benadert de groei van een onderneming vanuit de groeifases die een jonge (mens)aap moet doorlopen.

Daarom: Natuurlijk Zakendoen, van A(ap) tot Z(aken)

Natuurlijk Zakendoen is een initiatief van Bewust Zoo en MNMSC.