EVENT16 laat gasten leren van apen

Download PDF

Op 23 en 24 maart 2016 verzorgt Daniel Seesink van Bewust Zoo! in totaal vier lezingen voor de gasten van de grootste evenementenbeurs in Nederland, EVENT16. De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De lezingen staan geprogrammeerd in het onderdeel Fundamentals, dat gaat over de basiselementen van een goed evenement. Daniel sluit dit programmaonderdeel af met een lezing over de basis van ons gedrag, bekeken vanuit de biologie. inschrijven als bezoeker van Event16 en het programma Fundamentals kan via www.event.nl.

Apen in de hoofdrol

Het zal niemand verbazen dat ook hier het gedrag van apen een belangrijke rol gaat spelen. De basis van ons gedrag is tenslotte zeer herkenbaar te ontdekken bij apen. De belangrijkste basisprincipes worden aan de hand van sprekende beelden belicht. Bezoekers worden bewust gemaakt van de basis waarop wij ons gedragen en onze keuzes maken.

Interview

Ronnie Overgoor praat de verschillende onderdelen van Fundamentals aan elkaar. Ronnie is eigenaar van 7Ditches.tv, een online televisiekanaal waarop talloze interessante interviews te zien zijn met bekende en minder bekende Nederlanders en ondernemers. Kijk voor een korte versie van het interview dat Daniel Seesink met 7Ditches.tv had op www.7ditches.tv.