Duurzame inzetbaarheid: investeer nu

Download PDF

Herken je dit? Er speelt iets binnen je bedrijf of organisatie, maar je krijgt er de vinger niet achter. Wat je wel merkt is dat er sprake is van een verstoorde communicatie en ongewenst gedrag. Collega’s met goedbedoelde humoristische opmerkingen die niet als zodanig worden ontvangen. Management dat moeilijk aansluiting vindt met de overige werknemers of medewerkers. Gevolgen: uitval door ziekte en een almaar slechter wordende werksfeer. In de wandelgangen weet iedereen het wel, maar hoe krijg je objectief een beeld van wat er daadwerkelijk speelt? En nog belangrijker: hoe reageer je adequaat op de ontstane situatie?

Observatie en analyse van gedrag

Bewust Zoo heeft het antwoord op deze en vergelijkbare vragen. Daniel Seesink ontwikkelde een succesvolle en unieke methode om gedrag op de werkvloer te observeren en te analyseren.

Doelen van de observatie en analyse van gedrag zijn:

  • objectief inzicht geven in gedrag van zowel management als overige werknemers en medewerkers
  • gericht advies geven over hoe om te gaan met het waargenomen gedrag, zodat de verstoorde communicatie en/of het ongewenste gedrag succesvol kan worden omgebogen in productieve communicatie en gedrag
  • kostenbesparend werken door concreet te werken aan duurzame inzetbaarheid (positieve werksfeer, verhogen welbevinden werknemers, terugdringen ziekteverzuim)

Subsidie duurzame inzetbaarheid

Zet nu in op duurzame inzetbaarheid. Informeer naar de mogelijkheden om tot 50% van de investering in onze gedragsanalyses en -adviezen gesubsidieerd te krijgen.

Contact

Neem contact op met Daniel Seesink en bespreek de mogelijkheden om op een natuurlijke manier aan duurzame inzetbaarheid te werken.

Mail naar daniel@bewustzoo.nl of bel met 06-13996808.