EXPEDITIE LICHAAMSTAAL

Dé non-verbale training voor gevorderden

“Vlooien is veelzeggende non-verbale communicatie voor mensapen.”

“De boodschap van lichaamstaal komt eerder aan dan de gesproken boodschap.”

Check beschikbaarheid

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Welkom bij Expeditie Lichaamstaal: dé non-verbale training voor gevorderden. Voor communiceren met meer effect.

Ontdek

Lichaamstaal is al eeuwenlang een bron van verwondering. Wij ontvangen de boodschap van iemands lichaamstaal eerder dan de gesproken boodschap. En wanneer de lichaamstaal ons iets vertelt waar we nieuwsgierig naar worden, dan wordt de gesproken boodschap nauwelijks nog gehoord of zelfs niet geloofd. Lichaamstaal heeft dus veel impact op het vertrouwen van onze gesprekspartners. Zou het dan niet jammer zijn wanneer uw gesproken boodschap en het wederzijds vertrouwen onbewust negatief wordt beïnvloed door uw lichaamstaal?

Daniel Seesink neemt u mee in de wereld van non-verbaal gedrag bij mensapen. Hij maakt u in Expeditie Lichaamstaal: dé non-verbale training voor gevorderden, bewust van de werking en de impact van lichaamstaal, in het bijzonder de (micro)expressie van het gezicht, door praktische voorbeelden te koppelen aan verklarend wetenschappelijk onderzoek.

Chimpansees en bonobo’s verschillen in DNA en in basisgedrag dusdanig weinig van de mens, dat het voor de hand ligt om onze lichaamstaal te leren begrijpen door naar dat van de mensapen te kijken. Zo kennen de vier grote soorten mensapen alleen al vier verschillende vormen van samenleven en leiderschap. Welke herkent u? En waar kunt u effectiever gebruik maken van uw non-verbale gedrag om deze vormen te kunnen aansturen? Bewustwording en nieuwe inzichten die het vertrekpunt vormen om met de eigen lichaamstaal aan het werk te gaan.

Leer

Hoe kunt u uw lichaamstaal gebruiken om de gewenste sociale omgang te bevorderen, te verstevigen of te veranderen? Hoe laat u leiderschap zien? Hoe ondersteunt u uw boodschap non-verbaal, laat u interesse merken en geeft u kracht aan wat u wilt bereiken? Expeditie Lichaamstaal: dé non-verbale training voor gevorderden geeft u als manager of directeur alle handvatten die u nodig heeft om met meer effect te communiceren.

Harry Piekema – naast een bekend acteur, opgeleid in de Integrale Psychologie en communicatietrainer sinds 2002 – geeft met zijn methode De 6 Aandachtsgebieden praktische handvatten om efficiënte lichaamstaal toe te voegen aan de communicatie-skills die u al heeft. Heldere non-verbale taal zorgt voor duidelijkheid, een beter onderling contact en een verhoogde synergie in teams en tijdens overleggen.

Communiceer

De unieke combinatie van de biologische kijk op gedrag van Daniel en de training van Harry in het op het juiste moment leren benutten van al uw innerlijke aandachtsgebieden, maken het tot een dag vol verrassende inzichten die leiden tot nieuwe praktische vaardigheden. Vaardigheden die u gaan helpen uw non-verbale boodschap volledig te laten aansluiten bij uw gesproken boodschap. Met als gevolg meer impact en meer effect op het vertrouwen van uw collega’s.

Wacht niet langer, check direct onze beschikbaarheid.

Wij verzorgen onze training op de prachtige en landelijk gelegen lokatie Bosberaad in Berclicum.

Wilt u de training Expeditie Lichaamstaal: dé non-verbale training voor gevorderden – liever op een door uzelf gekozen en georganiseerde lokatie door ons laten verzorgen? Neem dan contact op voor een aangepast voorstel.

Praktische info

 • Lokatie

  Bosberaad

  Broedplaats voor bedrijven

  Spurkstraat 90

  5258 VJ Berlicum

 • Contact

  Daniel Seesink

  06 13 99 68 08

 • E-mail

  aanvraag@bewustzoo.nl

 • Voor wie?

  Managers en directeuren (MT’s)

  van middelgrote en grote bedrijven

  en (gemeentelijke) overheden

 • Doel

  U communiceert na deze dag met meer effect doordat u de boodschap van uw lichaamstaal bewust heeft leren aansluiten op uw gesproken boodschap

 • Deelname

  € 695,- ex btw per deelnemer

  min. 8, max. 12 deelnemers

 • All-in

  Twee dagdelen praktische training door Harry Piekema en Daniel Seesink

  Gebruik volledige lokatie Bosberaad

  Lokale en ter plaatse bereide lunch

  Koffie / thee / water

  Snacks & bites

  Gratis parkeren