Leer Professioneel Vlooien in DierenPark Amersfoort

Download PDF

Wist je dat… de verschillende mensapensoorten elk een andere vorm van samenleven kennen? Samenlevingsvormen die elk een ander type leider vragen, verschillende typen rangordes kennen en  daardoor verschillende vormen van dynamiek en sociale omgang binnen de groep. 

Chimpansees DierenPark Amersfoort

Alfaman Mike wordt gevlooid door Karibuna

In de masterclass Professioneel Vlooien doe je Zoo voor (zelfstandig) professionals geef ik inzicht in die verschillen bij apen en wat het effect daarvan is op hun sociale omgang. Door in de spiegel van dit gedrag van apen te kijken kom je tot nieuwe inzichten over je eigen gedrag. Deze bewustwording helpt om makkelijker en met een helder doel met anderen te vlooien. Het effect: er ontstaat sneller meer betrokkenheid en vertrouwen bij je gesprekspartner, waardoor je samen meer bereikt, of dat nou met een collega of een klant is.

Wil je het effect van professioneel vlooien zelf ervaren? Schrijf je dan in.

WANNEER EN WAAR?

Op 19 september 2017 ben je van harte welkom om aan deze masterclass in DierenPark Amersfoort deel te nemen. Inschrijven kan door het sturen van een e-mail naar info@bewustzoo.nl o.v.v. deelname masterclass 19/9.

Programma

Vanaf 09:00 uur toegang tot het dierenpark (op eigen gelegenheid)

12:30 uur geheel verzorgde lunch

13:15 – 17:00 uur masterclass inclusief bezoek aan de apen

Investering

Deelname bedraagt € 95,00 (excl. btw)

Hierin inbegrepen:

  • dagentree dierenpark
  • koffie/thee (vanaf 12:30 uur, voor die tijd op eigen kosten)
  • lunch
  • masterclass o.l.v. Daniel Seesink
  • uitrijkaart

NETWERKVOORDEEL

Wanneer je uit jouw zakelijke netwerk deelnemers aanbrengt, ontvang je per deelnemer een toegangsbewijs voor een privébezoek aan DierenPark Amersfoort gratis. Voor 1 deelnemer 1 toegangsbewijs, voor 2 deelnemers 2 toegangsbewijzen, enzovoorts…

INSCHRIJVEN

Stuur een e-mail naar info@bewustzoo.nl o.v.v. deelname masterclass 19/09. Je ontvangt dan een bevestiging van deelname, praktische informatie over de masterclass en een factuur.

Het aantal plaatsen is beperkt tot twintig, zodat er voldoende ruimte is voor interactie en om (in twee groepen) naar de apen te kunnen kijken.

Dierenpark Amersfoort

Kijk voor meer informatie over DierenPark Amersfoort op www.dierenparkamersfoort.nl